Vergaderen & feesten

Intiem dineren of efficiënt vergaderen?

Thermae Palace heeft de perfecte meeting- of cateringzaal voor u, variërend in stijl en omvang. Wij verzorgen uw feest tot in de kleinste details met een uitgewerkt voorstel op basis van uw wensen.

Er zijn intieme zalen voor kleine gezelschappen van 8 personen en grote zalen tot wel 350 personen. Deze zalen kunnen gebruikt worden voor vergaderingen, beurzen, opleidingen, congressen en daarenboven ook voor familiale gelegenheden. Vanzelfsprekend kunt u de catering met een gerust hart aan ons overlaten. Het hotel beschikt daarenboven over 130 ruime kamers van alle comfort.

Professionele service en onthaal

Een van onze collega’s staat steeds paraat om u en uw collega’s, klanten of gasten te ontvangen. Organiseert u een evenement, dan kunt u steeds een beroep doen op één van onze medewerkers die aanspreekbaar is voor hulp bij het opstarten van de presentatie, extra’s die ter plaatse in orde gebracht moeten worden, het begeleiden van de gasten naar de zaal of het restaurant enzovoort.

Catering op maat

Thermae Palace beschikt over een eigen restaurant: Brasserie Albert. Brasserie Albert serveert klassieke bistronomie, een aanrader als u in Oostende bent. Groepen tot 60 personen kunnen in de brasserie Albert genieten van de bekende daglunch of een uitgebreide broodjeslunch of een diner à la carte. Grotere groepen ontvangen we graag in onze  Astrid Zaal voor verschillende cateringformules.

Gratis parking

Bij Thermae Palace is het parkeren voor gasten helemaal gratis. De parking biedt plaats aan 170 voertuigen. U heeft zo alle vrijheid om van het openbaar vervoer of de auto gebruik te maken, precies zoals het u uitkomt. Komt u liever met de trein, dan spoort u naar Oostende en van daaruit neemt u de tram richting De Panne tot aan de halte Zwembad. Op een wandelafstand van 2 minuten ligt het hotel.

Zaaltypes

Vergelijkingstabel beschikbaar om te bekijken

Informatieaanvraag

Ja, ik heb interesse en zou graag gecontacteerd worden